Welcome to the home of softwaretestvacatures.nl
Date Created: Thu Jan 3 20:03:05 2019 - under construction
Uw startpunt voor: security testers, performance testers, gebruikers acceptatie testers, acceptatie testers, ketentesters, testautomatiseerders, unit testers, systeem testers, functionele testers, integratietesters of regressietesters.

diversity

synergyWat zijn de vereisten?

De minimale vereisten zijn >5 jaar aantoonbare werkervaring in het software testen. Wat voor type software tester je ook bent, je beschikt over alle benodigde certificaten en diploma's. Geen concessies, geen uitzonderingen. Wij werken expliciet met senioren, wil je graag een opleiding tot beginnend software tester volgen, dan moet je bij een andere partij zijn.


Wat wij wel doen is de senior software testers verder helpen met cursussen of het behalen van diploma's wanneer blijkt dat zij op een bepaald gebied op het project tekort schieten.

De lat ligt hoog, en de kans dat je aan een team wordt toegevoegd is in mindere mate aanwezig, echter wordt je geselecteerd en ga je met het team beginnen dan verzekeren wij een 30% meer loon dan je (aantoonbare) laatstverdiende loon.

Schrikt het selectieproces je niet af en houdt je wel van een uitdaging stuur dan je CV naar het e-mail adres info@softwaretestvacatures.nl We nemen dan vanzelf contact met je op en je hoort of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Als na het gesprek blijkt dat je nog steeds geschikt bent volgt een persoonlijkheidstest. In de fase daarna zal je de andere 3 teamleden gaan ontmoeten.

Na het teambuilding event begint dan eindelijk jullie nieuwe uitdaging!

How we work! wanted

Wij zoeken jou! wanted

onze principe´s en motto´s:
open communicatie, transparantie, eerlijk en betrouwbaar, samen snel groeien, de mens op #1, snel en adequaat, verstand van testen, first test then the rest, transparantie, hadden we open communicatie al genoemd?