Welcome to the home of softwaretestvacatures.nl
Date Created: Thu Jan 3 20:03:05 2019 - under construction
Uw startpunt voor: security testers, performance testers, gebruikers acceptatie testers, acceptatie testers, ketentesters, testautomatiseerders, unit testers, systeem testers, functionele testers, integratietesters of regressietesters.

diversity

synergyHoe wij werken

Wij werken anders dan misschien gewend. Bij ons start je altijd in een TEAM van testers. Geen uitzonderingen. Maar dat is toch veel te veel? Nee, dat is de strategie die wij kiezen. Als je slechts 1 tester zoekt, dan neem je in onze ogen het testen niet serieus genoeg, of... ben je een te kleine speler voor ons.zo simpel is dat!

Wil je toch écht slechts 1 software tester? Dat kan, klant is koning, maar de voorwaarden zullen anders zijn.

Hoe wordt de teamsamenstelling gedaan? Dat regelen wij. De pasta, die mag van anderen komen, maar de saus, die regelen wij zelf.

Hoe wordt bepaalt of ik geschikt ben voor een team? Dit gebeurt gefaseerd. Je krijgt een eerste gesprek met vragen, daarna volgt een persoonlijkheidstest. Na deze testen kijken we of je geschikt bent voor een aanvulling van (een van de) teams. Mocht dit het geval zijn en een team is compleet dan wordt een startdatum bepaalt waarop aangevangen wordt.

De teamsamenstelling vindt op een eigenwijze en excentrieke manier plaats. Een team zal altijd uit 4 personen bestaan. Mocht je starten op een project dan zal je bovengemiddeld goed verdienen. Dit omdat er veel tijd zit in de juiste teamsamenstelling vinden. (Tot de personen met de juiste samenstelling bij elkaar zijn gezocht.) In samenspraak met de klant kan wel besloten worden dat je vervangen wordt door een andere kandidaat. Als dat het geval is wordt er gekeken of je meer geschikt bent voor een ander team. Geen zorgen, je zult zo snel mogelijk weer aan de slag gaan.

Lees verder over de vereisten.

About us! wanted

Wij zoeken jou! wanted

onze principe´s en motto´s:
open communicatie, transparantie, eerlijk en betrouwbaar, samen snel groeien, de mens op #1, snel en adequaat, verstand van testen, first test then the rest, transparantie, hadden we open communicatie al genoemd?