Welcome to the home of softwaretestvacatures.nl
Date Created: Thu Jan 3 20:03:05 2019
Uw startpunt voor: security testers, performance testers, gebruikers acceptatie testers, acceptatie testers, ketentesters, testautomatiseerders, unit testers, systeem testers, functionele testers, integratietesters of regressietesters.

diversity

Technical tester technical

Functional tester functional

synergyU bent op zoek naar een geschikte tester en kunt deze maar niet vinden?

Geen zorgen daar komen wij in beeld! Het software test wereldje is ook ontzettend moeilijk, daar weten wij alles vanaf. Wij hebben de middelen om voor u de kandidaten te leveren om mee in gesprek te gaan. Na een aantal decades werkervaring in de testwereld kunt u er ons op vertrouwen dat wij weten waar wij over praten.

Van ons weet u dat u de professionaliteit en expertise kunt verwachten waar u zo hard naar op zoek bent.

Hoe doen ze dat?
Dat is een beetje het geheim van de smit natuurlijk, maar u zult met de meest geschikte kandidaten in gesprek komen, dat is een garantie.
Wat zijn de kosten?
Daarin bieden wij een variŽrend pallet in aan. U kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden waarop wij voor u aan de slag gaan. Ieder met een expliciet en specifiek daaraan verbonden kostenplaatje. Van goedkoop tot duur.

Interesse gewekt? Stuurt u een e-mailtje en vraag naar de voorwaarden! Wij zetten dan de raderen in werking totdat u een software tester heeft waar u uiterst tevreden over bent.
(no-cure no-pay is ook een optie)

e-mail voor meer informatie info@softwaretestvacatures.nl